2024-07-22
193人气咖啡厅,原来已经有土瓜湾搬咗嚟尖沙咀诚品生活🤩 对于我嚟讲地点更加方便🫶🏻 新妇嘅环境行舒适嘅韩式简约风,同样都有狸猫店长进驻🥰 仲多咗一个无敌维港海景🫶🏻 对比起以前土瓜湾旧舖,好似多咗好多创新嘅料理,当然要试吓😎🌟吉列厚切猪扒温泉蛋盖饭我同朋友一致认同呢个好好食👍 猪扒真系非常厚切,炸到外脆内软,而且佢嘅酱汁非常夹,甜甜地捞埋温泉蛋汁,好滋味🥰 值得一赞佢选用嘅日本米好高质,呢一个饭十分推介👍🌟招牌英式炸鱼薯条有招牌两个字一定要试埋啦😎 炸鱼非常厚肉,而且一啲都唔腥👍 炸浆厚薄适中,非常唔错,🫶🏻 如果可以再脆口啲就更加完美😌 原本系薯条,不过餐厅今日转咗用厚切薯角,啱晒我😌🌟Creamy Black 我好钟意呢个泡沫黑咖啡🤩 面头呢一层幼滑嘅泡沫,令到成杯咖啡更加顺滑🥰 🌟Norway Cheese Latte 留意到呢间店好钟意用挪威芝士,我自己都好钟意,有独特嘅香味,非常浓郁👍 为咖啡增添咗咸咸甜甜嘅味道🥰🌟挪威Brunost 芝士Croffle 配鲜忌廉云呢拿雪糕听闻呢度嘅牛角包,窝夫系同Bake house合作嘅,唔怪之得咁好食😍 挪威Brunost芝士有独特嘅
对比起以前土瓜湾旧舖,好似多咗好多创新嘅料理,当然要试吓😎
🌟吉列厚切猪扒温泉蛋盖饭
🌟招牌英式炸鱼薯条
🌟Creamy Black
🌟Norway Cheese Latte
听闻呢度嘅牛角包,窝夫系同Bake house合作嘅,唔怪之得咁好食😍 挪威Brunost芝士有独特嘅焦糖香,真系好特别🤩 配埋云呢拿雪糕一齐食,真系大满足😌
我觉得呢间新店,比起我上次喺土瓜湾食嘅时候进步咗好多👍👍 无论环境食物同埋咖啡质素都好好,推荐俾大家🫶🏻