2022-02-10
最后冲刺去剪头发,同为c出口既呢间点心店系发型师推荐,估唔到又几抵食!舖头位于庙街,附近好多餐厅好易揾餐厅装修都好骨子点心种类都好多,仲有一d系皇牌点心我地叫左6样野,2个人食都好够饱,埋单唔使$150,抵食! 点心大概十分钟就上台啦!都算好快先后糯米鸡,一个大概有手掌心✋🏼咁大,好香荷叶味,入面既馅都好足料,有肉碎、鸡件、冬菇、叉烧等,味道有别于其他餐厅,因为佢唔系好咸,淡淡既蚝油味。朋友好钟意食虾饺,我地叫左4件装$30,虾饺中型size, 入面包住三只虾,皮薄烟un, 虾又爽口弹牙!同埋佢唔会夹住好多猪肉,岩晒鲜虾fans. 再来系黑金流沙包,欣赏佢既内馅唔会过份地爆出黎,唔会食到好狼狈。奶黄浆都系咸咸甜甜咁,三两下食晒三个。呢个注明系原粒鲜虾既烧卖都好足料好有份量。食得出佢入面既肥猪肉唔多,好实在,而且无乜味精加料,清新。牛肉球都好弹牙,而入面既芫茜系超级新鲜,食落去系爽口既。最后既系混酱肠粉,店员好贴心咁将豉油另上,唔会搞到水浸肠粉。肠粉系好软林林,但又好有弹性,师傅好功夫。 配上甜酱麻酱,真系一流。喜欢点心既你,一定要试下呢间,价钱同质素都好高啊。
舖头位于庙街,附近好多餐厅好易揾
餐厅装修都好骨子
点心种类都好多,仲有一d系皇牌点心
我地叫左6样野,2个人食都好够饱,埋单唔使$150,抵食!
点心大概十分钟就上台啦!都算好快
牛肉球都好弹牙,而入面既芫茜系超级新鲜,食落去系爽口既。
喜欢点心既你,一定要试下呢间,价钱同质素都好高啊。