2021-10-11
朋友升职谂住食餐好啲嘅,佢又钟意玩board game,之前都有见过呢间,今次book到位,咁就一于试一试!一去到都好快安排到位比我哋。座位非常阔落,坐得都几舒服。枱櫈、餐具都算干净,仲有独立包装湿纸巾,呢啲细心位都几加分👍🏻之后点餐,我哋叫咗一份烟三文鱼野菌忌廉烩阔条面,一份西班牙烟鸭胸烩饭,加钱叫咗一杯oero奶昔同薄荷朱古力,仲有碟松露薯条。烟三文鱼阔条面忌廉汁唔会过稀,唔会太”漏”。烟三文鱼又唔会太咸,成碟份量又多,同朋友都觉得几好味!至于烩饭都唔差,鸭胸肉切细粒易入口。本身都惊西班牙饭会唔会好硬,但佢硬度适中,d鸭胸肉又好淋,食落唔会咬得好辛苦。两杯饮品都系食cafe成日会叫,唔会太甜,份量都啱啱好,都系补几蚊到十几蚊,算系唔错。最后美中不足嘅系松露薯条慢咗啲上菜,不过上台嘅时候热辣辣啱啱炸好,外脆内软,松露味唔算太浓,胜在份量好多食到好饱!整体嚟讲cp值几高,环境算静,大家都唔会玩到好嘈。员工服务态度好,一禁钟就好快有人嚟。而且最正系仲有唔同款嘅board game玩,食饱仲可以玩阵先走。可惜两个人唔系玩到好多game,下次可以再约多几个fd嚟又食又玩!
三文鱼阔条面
三文鱼阔条面