2022-01-13 103 浏览
赏糖冰室🧊呢间原本系位于上水甜品舖,最近做埋冰室,之前食糖水都会成日嚟呢度,今次就嚟试吓睇吓佢啲食物整成点😏今次主要系啲食物,而甜品就要三点后先有得供应🍧全日早餐:平时喺Cafe就见得多All day breakfast,估唔到喺冰室都有中式嘅All day breakfast㖞🤓呢度可以有好多唔同嘅配搭:鸡扒/猪扒、煎蛋/炒蛋/肠仔/餐肉、薯格、茄汁豆、沙律,而平时西式嘅多士就可以拣:菠萝油/猪仔包。全部食物都整得几好,最重要系价钱相比西式平好多,只系普通茶餐价,够晒经济实惠,想食个靓靓早餐顶下瘾黎喺度就啱啦!🥳伯爵鲜奶茶:奶真系好滑,茶同奶嘅比例啱啱好🥰人气盐酥鸡软骨:超级大份,可以几个人一齐share😚𠮶日嗌咗小辣我已经顶唔顺🥲所以食唔到辣嘅朋友记得走辣😂沙拉海苔鱿鱼须:十分推荐呢个小食!炸粉唔多,啱啱好包到啲鱿鱼,另外啲紫菜味唔系另加紫菜粉,而系加喺炸粉入面,所以每一条都食到紫菜味,上面加埋沙律酱,失落唔会觉得漏🤤。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。全日早餐:$48伯爵鲜奶茶:$31人气盐酥鸡软骨:$30沙拉海苔鱿鱼须:$36餐厅:Fusion Tens 合十Over
赏糖冰室🧊

全日早餐:

伯爵鲜奶茶:
奶真系好滑,茶同奶嘅比例啱啱好🥰

人气盐酥鸡软骨:

沙拉海苔鱿鱼须:
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
全日早餐:$48
伯爵鲜奶茶:$31