2024-01-08
有惊喜嘅太古城café! 当晚系平安夜,本身想试熊仔火锅,但冇book无法入座,行到去logon就见到呢间外观唔错又刚好仲有位嘅café比目鱼蛋包饭 – 比目鱼煎得好香,鱼肉保持油香嫩滑,妈妈同小朋友都食得开心水果梳打 – 外观吸引,又好多觧果粒,岩晒我对仔女,劲快KO晒我D水果粒烧汁牛扒意粉 (唔记得影相><) – 好好食!!! 牛扒够大块,煎成6成熟左右,牛香够又唔会好”un”,意粉都煮得几al dente,之后lunchtime我都再嚟encore咗呢个意粉,真系好钟意~鲜果鸡蛋仔 – 软雪糕拣咗扭纹,matcha味好香浓,好好食,鲜果粒都好多,又系对仔女至爱,鸡蛋仔正常发挥,一家人好快KO晒呢碟甜品!本身唔系抱好大期望,只系平安夜想食间靓靓地嘅café,食落味道又几唔错㖞! 满意到已经encore过一次 哈哈 推介呀!
鲜果鸡蛋仔 – 软雪糕拣咗扭纹,matcha味好香浓,好好食,鲜果粒都好多,又系对仔女至爱,鸡蛋仔正常发挥,一家人好快KO晒呢碟 甜品!