2024-05-09 51 浏览
荔枝角又有新cafe✨回春橘白色嘅门面 配上招牌回春二字 简洁得嚟又好抢眼 店内木系装修 感觉柔和温馨 带点复古感🕰️ꕥ 松茸味噌三文鱼春之定食 好丰富嘅定食😍前菜/主食/甜品/水果都有齐晒喺度 主角三文鱼轻煎过 鱼肉嫩滑 油份充足🐟配松茸菇饭好健康 口感湿润🍄‍🟫炒白菌煮得好香 份量又多 仲有南瓜都好清甜 日式豆腐系冷盘 个汁类似鲣鱼汁 所以食落都好夹🙏🏻最后就食埋蓝莓同苹果 同埋甜品泡夫 劲满足❤️ꕥ 秘制冬荫青口海鲜蝴蝶粉 整体食落好惹味 甜酸辣兼备🍝越食越开胃 除咗两大只青口 仲有鱿鱼/八爪鱼等海鲜 好足料 都好新鲜 处理得好 唔会有任何腥味🦑点set都可以优惠价加配饮品 我哋就分别拣咗伯爵朱古力同冻mocha☕️伯爵朱古力入口带有清香 唔会太甜 而mocha都调配得几好 朱古力味同咖啡味相融合
荔枝角又有新cafe✨回春
橘白色嘅门面 配上招牌回春二字 简洁得嚟又好抢眼