2023-12-27 615 浏览
Just Steak Prenium📍马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心(4期)2楼2105号舖. 味道:😋😋😋😋😋环境:🎑🎑🎑🎑🎑服务:😏😏😏😏😏😏😏到马鞍山新港城行街,食肆就好多啦,不过到Dinner Time间间排晒长龙,就谂住求其去条冇咁多人排队嘅舖头睇吓,点知又几有惊喜㖞😱🥩我哋今次order咗两份纽西兰肉眼扒套餐(200g)配黑椒汁💸$148大大份,好抵食👅包咗饭🍚或者意粉🍝仲有日式冻豆腐同餐汤服务好周到,话俾客人知牛扒只系煮到2-3成熟,客人可以就自己想要既生熟程度,用铁板加热牛扒🔥🔥肉眼扒煎到外面香脆,入面肉质软淋淋,入口肉汁满满💦💦牛味十足,令人淡淡回味🤤🤤————————————————————————#香港美食 #美食推荐 #美食日记 #马鞍山#新港城#晚餐#dinner#美食推介#日式铁板烧#锯扒 # 影相#打卡#相机先食##hongkongfood #Hk steak#Japanese steak set#日式肉眼牛扒#hongkongfoodie #美食 #推荐美食 #
Just Steak Prenium
味道:😋😋😋😋😋