2024-03-12
本身都系谂住因为有FTISLAND应援先会去帮衬。cafe第一日开始营门𠮶阵时就已经谂住去帮衬,本身都系谂住去打下卡,但系估唔到食物嘅质素非常ok😋 无论系摆盘同埋食材一啲都唔hea。餐厅仲好得意将啲menu转咗做好可爱嘅名。厚身多肉李洪基=安格斯牛肉汉堡,个burger啲肉好juicy,同埋刚好系medium well,唔太生又唔太熟唔会好嚡;狎鸥亭王子=All day breakfast, 烟三文鱼都大大块;Primmadonna=Carbonara, 个汁好浓系我钟意嘅味道。最惊喜𠮶个就系咸蛋黄炸鸡,出奇地好食encore咗好几次...到应援最后一日,我哋特意早一日预订𠮶只西班牙乳猪,乳猪非常之出色好脆啲肉好嫩,如果多人gathering真系好推介食呢款。虽然已经过咗FTISLAND嘅应援相信我之后都会继续帮衬。
餐厅仲好得意将啲menu转咗做好可爱嘅名。
虽然已经过咗FTISLAND嘅应援相信我之后都会继续帮衬。