2016-09-12
每逢过时过节我都会约屋企人出嚟食餐饭见下面~妈咪成日话食咩都无所谓,细佬想打边炉但喺尖沙咀返工收9点,家姐又住附近,所以就约左佢哋喺伦敦广场等啦~到左楼下,见到有人派传单6楼好似好多嘢食就上左6楼视察环境先~上到去个地下又油又滑,我哋6大1b佢居然安排4人卡位又无比bb櫈我哋,所以我哋转身就走搭lift上12楼啦~哗一出lift又热又多人,结果我哋又搭返lift落8楼视察环境出左lift见到环境ok就入左去坐啦~6大1b坐左一张大圆櫈颇为舒服,冷气充足,不过3个炉开得1个有少少唔方便嘢食方面都嚟得足同好快,不过分量偏少要不停咁叫,清碟方面都快饮品任饮,而佢最惊喜系自助乳酪雪糕,唔会太甜,平时少比宝贝食甜嘢嘅我都比佢食左半杯今餐连平时食好少嘢嘅妈咪都由头食到落尾吖不过美中不足嘅系无地方比bb换片啰
不过美中不足嘅系无地方比bb换片啰
鸡子,鹌鹑蛋