2023-09-20 39 浏览
出去旺角做野去左朋友介绍啲间墨西哥特色菜试下佢系系楼上cafe 工业风style 再加上超开扬既环境影相、打卡、休息下都一流🤗因为佢隔离系间宾馆,所以唔好行错😂😂🔅牛油果酱烟鲑鱼他他配脆饼杯 Salmon Tartare Cracker 牛油果同三文鱼既味道本身就好夹,再配上他他酱味道极为清新,脆饼成块好似个杯咁,搣开一片片脆卜卜咁再沾埋啲酱一齐食,真系好好味既开胃小菜😋🔅墨西哥蕃茄芝士脆批Pizza Mexican Pizza (自选:肠仔) Pizza 系薄底、脆边,用上Salami肠+肠仔、浓厚既芝士、粟米粒、蕃茄、橄榄等,味道完美配合得好好👍🏻🔅Mobin 咖啡布朗尼甜脆饼Coffee Brownies(Affogato) Bunuelos with Ice Cream啲个甜品好靓,未食就觉得有「哗」一声一球云呢拿雪糕,配上brownies原本已经系非常之咁夹,再加埋下面个甜脆饼,真系不得之了,脆卜卜既外皮入面仲有啲蛋糕,全部夹埋一齐食,入口都唔会超甜,但又好有甜入心既感觉,so sweet 💞🥤Ice Black Coffee 🥤Peachy Ice Tea饮品方面都唔错,除
出去旺角做野
去左朋友介绍啲间墨西哥特色菜试下
佢系系楼上cafe 工业风style
再加上超开扬既环境
影相、打卡、休息下都一流🤗
因为佢隔离系间宾馆,所以唔好行错😂😂

啲个甜品好靓,未食就觉得有「哗」一声

🥤Ice Black Coffee
🥤Peachy Ice Tea
饮品方面都唔错,除左基本野外,都仲有好多独特既调配饮品,会有惊喜

2023-09-18