2024-03-21
呢度真系颠覆我对放题嘅印象 ~新鲜多野拣仲要卖相好👍🏻今次拣咗77品嘅Set A 人均$280 已经任食仲好多高级食材😮 就算我地2个女仔细食都回本✌🏻⭐️ 御 泰の味冷鲍鱼鲍鱼鲜嫩又弹牙,配埋鲜味十足嘅泰式酱汁,食材高级又调好味,好食到停唔到口!⭐️ 海胆手卷细细分唔怕太饱,材料新鲜肥美,每口都系海洋味道⭐️ 盐烧左口鱼边寿司⭐️ 蜜柑真鲷寿司盐烧左口鱼边寿司同埋蜜柑真鲷寿司都系唔可以错过。鱼货新鲜,入口即化,真系细味无穷。⭐️ 刺身拼盘(阿根廷赤虾、挪威三文鱼、带子、赤贝、甜虾、角螺刺身、北寄贝、八爪鱼)带子超级甜!赤贝、甜虾同角螺。绝对新鲜,质感几好。阿根廷赤虾同挪威三文鱼。赤虾肉质鲜甜,三文鱼更系鱼腥味都唔重,原味刺身嘅享受~⭐️ 盐烧鸡翼⭐️ 盐烧牛舌⭐️ 盐烧海虾盐烧鸡翼、盐烧牛舌同盐烧海虾,全部都系烧得刚刚好,咸香口感好过瘾!⭐️ 炙烧寿司拼盘(特浓芝士酱烧皇帝蟹棒寿、特浓芝士烧酱牛肉寿司、火炙三文鱼、火炙酱烧蚝寿司、三文鱼蓉蟹柳小卷)唔饱嘅可以食多几件🤣,炙烧寿司都几高质💰HKD 283 p.p for Lunch
⭐️ 御 泰の味冷鲍鱼
⭐️ 海胆手卷
细细分唔怕太饱,材料新鲜肥美,每口都系海洋味道
⭐️ 盐烧左口鱼边寿司
⭐️ 蜜柑真鲷寿司
⭐️ 盐烧鸡翼
⭐️ 盐烧牛舌
⭐️ 盐烧海虾
⭐️ 炙烧寿司拼盘(特浓芝士酱烧皇帝蟹棒寿
唔饱嘅可以食多几件🤣,炙烧寿司都几高质
💰HKD 283 p.p for Lunch