2020-10-01 1532 浏览
今日即兴约食tea, 我其实食咗嘢,但系都可以食少少嘅~ 我地响第一街, 第二街,第三街,高街行嚟行去。。。。 谂住食韩式炸鸡, 点知佢落咗场。。。 咁我地行去pop street... 又冇开。。。 行去茶咖里,佢中秋早收工我地放弃, 谂住食大快活算喇。。。 好彩行吓行吓,个friend谂起呢间海南鸡饭~ 咁就呢间啦~~行咗咁耐先揾到间啱心水嘅铺头,快d坐低叫嘢食~~~ 我地拣咗海南鸡饭,下午茶价只系$39 咋, 劲抵. 佢个汤系元贝冬瓜鸡汤,估佢唔到咁足料, 真系有瑶柱碎,都唔少添 正佢个鸡都好食,鸡胸都唔鞋, 好味~ 佢𠮶3 款汁都好好食, 唔错唔错, 我明明唔肚饿, 但系竟然可以食晒成碗饭, 我全部清碟发现到呢间小店,我之后经过都可以多个选择喇

发现到呢间小店,我之后经过都可以多个选择喇

足料嘅元贝冬瓜鸡汤
2020-10-01