2022-01-03
呢间系同街 新森林焗の专门店 搬过嚟兼改咗名新森林我未帮衬过呢间我见装修唔错,所以即管试吓暂时帮衬过3次早餐分别系2021年12月31日2022年1月1日同1月3日整体都好满意但听讲人手系以前细铺新森林旧员工人数冇变,但去到呢间新嘅大铺就变咗唔够人手见佢哋都非常忙,但态度仍ok就算佢哋态度唔ok,我绝对可以体谅第一次我系食呢个,整体都好好,好够热,惊喜有个吞拿鱼酱脆猪,完全无需要另外加钱,同牛油脆猪系一样价钱第二次去食呢个鱼柳煎蛋,又系非常好食,够热,亦唔会太油第三次食呢个巴西牛肉眼扒肠仔煎蛋,牛扒就麻麻喇,因为有啲硼砂「嗱」过嘅味道热奶茶味道都OK头两次去因为咖啡机出问题饮唔到咖啡,第三次去就饮到,系即磨咖啡,味道唔错我明白用纸杯可能系因为节省洗杯嘅costs,但系个隔热纸套我觉得非常唔环保,呢个可以省却,我曾经试过拎走个纸套俾返佢哋,但系可能因为卫生嘅问题佢哋都系揼咗希望森森食堂能够请多几个人手,因为真系见到啲员工好辛苦,但佢哋都保持良好嘅态度,我仲同佢哋讲「辛苦晒」,另值得一赞嘅系(早餐时段)厨房出餐算系快,有次我坐紧出餐位置,我见坐满食客,仲预咗等好耐添,见佢哋真系好快手快脚,
新森林我未帮衬过
呢间我见装修唔错,所以即管试吓
暂时帮衬过3次早餐
分别系2021年12月31日
2022年1月1日同1月3日
整体都好满意
但听讲人手系以前细铺新森林旧员工
人数冇变,但去到呢间新嘅大铺就变咗唔够人手
见佢哋都非常忙,但态度仍ok
就算佢哋态度唔ok,我绝对可以体谅
第二次去食呢个鱼柳煎蛋,又系非常好食,够热,亦唔会太油
热奶茶味道都OK
希望森森食堂能够请多几个人手,因为真系见到啲员工好辛苦,但佢哋都保持良好嘅态度,我仲同佢哋讲「辛苦晒」,另值得一赞嘅系(早餐时段)厨房出餐算系快,有次我坐紧出餐位置,我见坐满食客,仲预咗等好耐添,见佢哋真系好快手快脚,好快就有得食。 其他时段因为我未去过,所以唔知道情况
早餐价钱整体都唔算贵,呢间未来会系我嘅早餐饭堂