2016-08-21
好几次经过呢间餐厅,比佢装修吸引左,上星期就决定同朋友Book左呢度一试,装修同座位舒适度都不错。侍应介绍加$20可以加炉端烧,朋友都系食肉之人,所以就加左。当日座位不满,而且食9:30个轮⋯但上食物速度真系觉得好慢。黎左一碟生牛肉后就一直等⋯⋯⋯后来请侍应帮我地跟单先发现炉端烧好多选择都冇!个位女侍应态度亦好晦气,所以当下真系有d嬲!后来另一位著西装既男士刚好经过,就主动黎帮我地跟进。解释原来佢地都唔知道原来大部分烧肉类都卖哂~仲主动帮我地除消炉端烧收费。寿司同其他熟食都不错,令我有点惊喜既系佢地寿司块紫菜系脆既~唔同一般放题餐厅,总系令人感觉放左好耐。不过我最爱既鱼生就唔系太新鲜,而且好多碎冰痴住旧鱼生希灵鱼亦有怪味。冇得食烧肉,其他熟食好几款都冇⋯包括我最想食既流心蛋或者系尾段⋯好多野已经卖哂,我都冇怪佢地。但我觉得处理手法好差,好多食物都系要划几次单先出比你(咁姐系明明有,但全心唔比我地?!),或者询问侍应先同你讲冇哂!总括黎讲餐饭都几失望,而侍应方面,著西装既几位态度非常好同埋乐于帮忙,但当晚另外2位女侍应态度认真麻麻⋯写好食物纸交比佢地都黑口黑面埋黎拎。厨房出单混乱,同楼面
旧鱼生希灵鱼亦有怪味。
总括黎讲餐饭都几失望,而侍应方面,著西装既几位态度非常好同埋乐于帮忙,但当晚另外2位女侍应态度认真麻麻⋯写好食物纸交比佢地都黑口黑面埋黎拎。厨房出单混乱,同楼面缺乏沟通~的确有待改善。