2021-12-25
📍 酥妃皇后 (裕民坊YM²)呢间饼店最出名嘅系手工酥皮挞,估唔到佢细细间都有几多人排队,每个人都会买五六件,净系讲紧酥皮挞都有好多唔同款可以拣,听闻佢哋嘅酥皮仲有368层😍除此之外佢哋嘅原味蛋挞同埋芝士挞,系每日新鲜打浆,买完一盘就会重新再焗,系限量发售㗎‼️而我就比佢个苹果金宝挞吸引左🙈,酥皮食起上嚟非常香脆,层次十分丰富,挞中嘅苹果腍中带爽,味道清甜,不过可能我呢个系最后一个嘅关系已经有啲冻了😵💫我相信如果热啲会更加好食评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)食物质素⭐️⭐️环境服务质素⭐️⭐️⭐️价钱💸:埋单$19餐厅资料📋: 酥妃皇后 (裕民坊YM²)🕌地址: 观塘协和街33号裕民坊YM²地下G1号舖电话☎️:想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素⭐️⭐️
服务质素⭐️⭐️⭐️
价钱💸:埋单$19
餐厅资料📋: 酥妃皇后 (裕民坊YM²)
🕌地址: 观塘协和街33号裕民坊YM²地下G1号舖
电话☎️: