2020-09-02
🥯Bagel with Avocado🥑, Scrambled egg🥚, portobello🍄 $74 (8/10)⠀Bagel系蓝莓味💜,食落有蓝莓甜甜地嘅感觉,同朋友都几钟意个味😗⠀但系个包好硬同好韧😳,同朋友用刀切🔪劲耐先分开到🤭。⠀牛油果超creamy,同炒蛋超夹❣️配埋炒菇嘅菇香味,三样一齐食真系几正嘅 combination 😆!⠀⠀🥯Bagel with bacon 🥓 , Cheese🧀 , Ham🐖, Fried egg🍳 $74 (7.5/10)⠀沙律菜嘅黑醋汁偏酸~几开胃🥗⠀火腿烟肉芝士蛋依个组合真系好香好好味冇得输🤪。⠀但可惜个bagel好难切,每一样野都要解体先食到,影响左个体验~⠀⠀☕️Hot Latte set+$15 (8.5/10)⠀个人几钟意依只咖啡味😆,饮落好nutty好香滑,同奶味好夹,两者融合得几好💕。⠀⠀☕️Dirty set+$15 (8.5/10)⠀依杯比起latte浓咖啡味啲同奶味比较少,啱一啲又想饮冻又钟意浓咖啡味嘅人💗⠀⠀总结:佢地啲bagel嘅味几好食~见到有人食意粉果啲睇落好大碟好好食咁🤓有机会再试埋佢地其他热食~⠀
但系个包好硬同好韧😳,同朋友用刀切🔪劲耐先分开到🤭。⠀
沙律菜嘅黑醋汁偏酸~几开胃🥗⠀
火腿烟肉芝士蛋依个组合真系好香好好味冇得输🤪。⠀
☕️Hot Latte set+$15 (8.5/10)⠀
☕️Dirty set+$15 (8.5/10)⠀