2018-06-23 2589 浏览
朋友推介上网买coupon,lunch buffet 75折,折完计埋加一都就只系$275.8/1位。由于当日既熟食吾太吸引,所以都系主攻冷盘甜品。冷盘普遍都几好,不过烟三文鱼就吾太新鲜,食落有啲怪怪。而Parma Ham望落色泽暗哑,食落都可以接受既。生蚝就几新鲜,比较细只但都几胀卜卜,只系每次每人只可拎2只,份量好似少左啲,每次3只既话好似满足啲。甜品款式多,款款都不错,又吾会过甜。 仲有Haagen-Dazs雪糕杯同雪糕批可以疯狂任食。又有野饮可以自由斟,当中有个鲜榨柠檬汁,好似几消济甘。结果真系非常帮助消化,真系酸得十分利害,谂起都打冷震既酸。其实可能得我一个会就甘饮,应该系沟埋其他野饮先岩。另外需要投诉下,佢地啲碟吾太干净,每次拎碟都发现到污渍。
另外需要投诉下,佢地啲碟吾太干净,每次拎碟都发现到污渍。
2018-06-19
$275.8 (午餐)
用餐优惠
优惠券