2017-10-18
街坊cafe最近好似几受欢迎,openrice订座晚餐正餐有79折,甜品系无折架🤔eatber好似都有7折,其实GM系为左个甜品黎既,甜品还好,但系正餐真系有进步空间,好麻麻又细碟。食完觉得有折先系合理价钱🙈-阿华田吉士鸡蛋仔伴雪糕首先系几乎食唔到阿华田味,只系鸡蛋仔上吉士洒上阿华田粉,有d失望,而吉士部分唔系全个鸡蛋仔有,不过鸡蛋仔配吉士又几夹,再捞埋雪糕同烧棉花糖,系几好食口感几丰富既,不过依个价钱贵左d,好似可以食更好,所未必有下次🤣🤣🤣-Tiramisu吉士法式西多士伴雪糕 其实除左鸡仔仔变左西多后,食评同上面差唔多,因为都系个d味同伴碟🤔😂依旧无Tiramisu味,只系吉士上囇上Tiramisu粉。西多士炸得几脆口。-皇牌卡邦尼炒河粉依到特别在用意粉汁炒河粉,又几夹啵原来😂😂不过卡邦尼汁都几希,您见到d河粉都系淡淡黄色透白,但味道ok既,系有d细碟啰依个价😶-明太子温泉蛋意粉umum系有几多明太子粒既,不过唔知系咪温泉蛋关系,个味争d,无我食开既明太子意粉咁好饿,意粉煮得偏硬呀,要改善😗-大虾墨汁意大利饭意大利饭一啲都唔creamy,一旧旧咁,口感唔太得,饭里面有青椒,份量偏
阿华田吉士鸡蛋仔伴雪糕
Tiramisu吉士法式西多士伴雪糕
皇牌卡邦尼炒河粉
明太子温泉蛋意粉
大虾墨汁意大利饭
意大利饭一啲都唔creamy,一旧旧咁,口感唔太得,饭里面有青椒,份量偏少。
脆炸德国猪手
猪手偏细,炸得几脆,但味道争d,个汁GM唔钟意,反而伴碟薯条茄子青菜几好食。
整体唔系好得,得d甜品ok,真系失望啊!