2020-05-26 1264 浏览
一行6人来食晚餐。之前都来饮过几次茶,都觉得好食又坐得舒服,所以来试下晚餐。不过就有d失望😞食物味道ok既。不是难食。但系就无惊喜。叫左吊烧🐓半只,皮脆肉ok。酸菜鱼是主角。鱼ok,不过就觉得太酸,小小辣。太酸就扣左分。炸豆腐正常。蜜瓜炸牛奶系最好食一道菜式,偏甜,入面不够滑。不过就算好食的。叫咗个海蜇头就差评啦完全冇味又无醋既味道。可以话应酸既又无酸。辣子大肠仲失望一啲都唔辣大肠炸到有立立。无左大肠既肥美口感。一咬落去好油。所以好失望。个蒜泥白肉都唔好食啲肉好鞋。黄酒猪手最好食。够味又够淋,下面有萝卜够入味😋本来对呢间店好有好感。仲推介朋友。不过真系点心好食好多。晚餐就一般般了。侍应充足。有礼👍🏻
酸菜鱼
蜜瓜炸牛奶