2018-01-19 968 浏览
喺骆驼漆工业大厦食到饱一饱,归家嘅时候冇理由两手fing fing,唔带d嘢食返屋企同屋企人分享㗎嘛!最后一站就决定嚟到呢间和牛专门店买d生饺子返屋企同家人一齐食!行过铺头嘅门口已经闻到好大阵香味,原来呢间铺头系有即场煎啲肉扒比客人品尝!(真系好香好吸引,可惜我当时已经食饱,实在系食唔落啦)😣铺头里面有d和牛,饺子比客人买返屋企自己煮嚟食,我就买咗一盒薄皮嘅双拼饺子煮完嘅饺子睇起上嚟都好有内涵,胀卜卜咁,入口真系觉得呢只饺子嘅皮系比坊间急冻饺子嘅皮薄身好多呢方面真系好有惊喜,而饺子里面嘅馅料亦都好鲜甜,食完好有满足感最后我想赞扬一下店员相当诚实本来我哋想买一个保温袋(好似要加两蚊)装住啲饺子返屋企,跟住个店员就问我地返屋企嘅路程要几耐,我哋就话需时一个钟。之后店员话:一个钟车程就唔使买啦,可以悭返几蚊嘛!呢个店员唔会话赚得几蚊得几蚊,而系的确为客人设想,呢方面真系非常难得,好抵赞

最后我想赞扬一下店员相当诚实

外卖自取