2024-12-23
💥爆爆锅💥系台湾旅行完 一返香港就挂住夜市嘅味道 见到呢间爆爆锅有夜市排骨养生锅 就即刻拉埋朋友试下安格斯牛小排套餐 $168安格斯牛小排都好新鲜 肥瘦适中 肉味浓郁 套餐附送一个蛤蜊菜盘入面有蛤蜊、蟹柳、豆腐等等火锅配料夜市排骨养生锅(+$18)夜市排骨养生锅有惊喜除咗汤底真系似夜市药膳排骨汤咁肉汤带小小药材味 仲有成条排骨比你食排骨唔会柴 吸收晒汤底味 好正😋辣味凉拌牛肚(+22)原价$46凉拌汁辣辣地咸咸地 都几开胃不过可以再辣小小真心橙意翡翠(+18)主要有酸酸甜甜橙汁 解腻一流综合海鲜拼盘套餐 $158海鲜都好新鲜 虾肉/鱼肉唔会霉鱿鱼同蛤蜊都好鲜甜 仲有个冰底雪住唔怕变质剥皮辣椒乌鸡锅(+20)乌鸡锅好足料 惹味鸡汤望落去唔辣但食落去有阵辣味 啱晒冬天食 热辣辣😜怀念盐酥鸡(+22)原价$40盐酥鸡炸到皮脆内嫩 好juicy😚寒天翡翠柠檬(+18)醇醇嘅茶味加上清爽嘅柠檬味 感觉好清新手工松露海鲜丸 $32松露海鲜丸有惊喜 入面除咗松露同肉酱外仲加入咗切粒海鲜 好弹牙好有口感🤩餐厅仲设有任取蔬菜自助区同调味料自助区可以因应唔同口味去自己拣添📍 铜锣湾轩尼诗道489号铜锣湾广
系台湾旅行完 一返香港就挂住夜市嘅味道
见到呢间爆爆锅有夜市排骨养生锅 就即刻拉埋朋友试下
安格斯牛小排套餐 $168
入面有蛤蜊、蟹柳、豆腐等等火锅配料
夜市排骨养生锅(+$18)
夜市排骨养生锅有惊喜
除咗汤底真系似夜市药膳排骨汤咁
肉汤带小小药材味 仲有成条排骨比你食
排骨唔会柴 吸收晒汤底味 好正😋
辣味凉拌牛肚(+22)原价$46
凉拌汁辣辣地咸咸地 都几开胃
不过可以再辣小小
真心橙意翡翠(+18)
主要有酸酸甜甜橙汁 解腻一流
综合海鲜拼盘套餐 $158
海鲜都好新鲜 虾肉/鱼肉唔会霉
鱿鱼同蛤蜊都好鲜甜
仲有个冰底雪住唔怕变质
剥皮辣椒乌鸡锅(+20)
乌鸡锅好足料 惹味鸡汤望落去唔辣
但食落去有阵辣味 啱晒冬天食 热辣辣😜
怀念盐酥鸡(+22)原价$40
盐酥鸡炸到皮脆内嫩 好juicy😚
寒天翡翠柠檬(+18)
醇醇嘅茶味加上清爽嘅柠檬味 感觉好清新
味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
打卡:🦚🦚🦚🦚🦚
推荐:🐽🐽🐽🐽🐽
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
#爆爆锅 #拍拖好去处 #相机食先 #美食日记 #美食推荐 #香港美食 #香港好去处 #香港 #hk #foodporn #hkdaily #hkfoodlove #hkfoodpic #yumyum #yummy #yumyumyum #yum #yummyfood