2022-10-19
朋友介绍呢间好有特色嘅 Bar —-寝官有得笃波 有打卡位 仲有beer pong玩不过今次两个人饮下野 摸下酒杯底呢度啲调酒非常有特色 系用中国风嘅命名中西合璧嘅感觉 ! 友人好钟意食杨枝甘露 $118呢度居然有杨枝甘露嘅cocktails ! 用咗古式鸡公碗装! 面头仲有金箔 非常吸睛👀👀 易入口,有西柚味既香甜带有少少酒味,有粒粒芒果肉、柚子肉!口感丰富!简咗杯 杨贵妃 $148用咗Tequila Rose, bacardi rum 加埋sweet corn & milk 有啲似粟米汤嘅感觉!重头戏 当然系招牌火焰烤鸡! $328店员会系你面前表演烧鸡!一烧只鸡就成为左全场嘅focus! 烧完之后会拎番入去都件上碟!估唔到唔止睇得 仲好好味! 外面个皮少少脆,锁哂啲肉汁系入面,啲鸡肉好滑!上碟仲热到出烟!十分欣赏! 仲叫咗个黑松露酱薯条止口痕、即叫即炸! 个酱都好够味!
有得笃波 有打卡位 仲有beer pong玩
不过今次两个人饮下野 摸下酒杯底
呢度啲调酒非常有特色 系用中国风嘅命名
中西合璧嘅感觉 !
友人好钟意食杨枝甘露 $118
简咗杯 杨贵妃 $148
重头戏 当然系招牌火焰烤鸡! $328
店员会系你面前表演烧鸡!一烧只鸡就成为左全场嘅focus! 烧完之后会拎番入去都件上碟! 估唔到唔止睇得 仲好好味! 外面个皮少少脆,锁哂啲肉汁系入面,啲鸡肉好滑!上碟仲热到出烟!十分欣赏!
仲叫咗个黑松露酱薯条止口痕、即叫即炸! 个酱都好够味!