欢迎follow IG @eatwifme2k23 睇更多❣️今日试一起食堂 ❣︎ 终于同个好耐冇见嘅朋友出去食饭❤️喺中环接佢收工后,周围fing咗阵,决定去间朋友话过唔错嘅餐厅💁🏻‍♀️以中环物价嚟讲,非常锡住学生哥荷包!🥹同埋质素唔错,几值得去💃🏻💃🏻✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎1️⃣ 特浓豆乳鸡乌龙面 ($89)见到呢个item觉得几趣致,决定嗌个试吓伏🫣唔伏很好!佢嘅汤底好香豆味,饮落虽然淡味咗啲,但唔会好奇怪:佢有小小嘅咸味,唔甜(本身以为会系甜甜地)👍🏼鸡肉睇落好似日式叉烧,好嫩滑,唔错唔错❣️2️⃣ 吉列海鲜冷乌冬拌柚子汁 ($89)朋友嗌的,睇落冇咩特别,但食落几有惊喜!冷乌冬沾啲柚子汁,食落超~清新,一解夏夜暑热🌬️吉列海鲜外皮脆卜卜,但唔会油腻,配埋清爽嘅冷乌冬实在好正!🍥✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎可能我哋临近收工先去帮衬,店员有啲恶🥲但见佢呢个价位咁好食,都可以接受嘅~(就系我呢啲怕事人助长咗香港🍉侍应问题哈哈)下次都要自己食个柚子汁乌冬!🍜

✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎

1️⃣ 特浓豆乳鸡乌龙面 ($89)

2️⃣ 吉列海鲜冷乌冬拌柚子汁 ($89)

✂︎-----㋖㋷㋣㋷线-----✂︎

特浓豆乳鸡乌龙面