2017-11-11
呢日去到佐敦要揾食,行左好耐明明见到好多餐厅,但又好似冇咩心水咁。行多阵见到间有人排队嘅,多心嘅草根2姐妹当然要去睇下有咩甘吸引原来系一间Burger小店,舖头细细,大约只有8个座位。包控见到有包食当然唔会放过啦~等位期间见到原来舖头都有几多外卖单,厨房真系完全冇停过,男店主主要负责系厨房整Burger,女店主负责落单同送餐女店主好好人,提醒我地由于Burger即叫即整,所以可以落左单先等左15分钟左右终于有人食完,可以坐定定等我地个Burger经典牛肉汉堡($58+$32转套餐->薯条& Bless冷压果汁)特选美国牛肉汉堡扒•蕃茄•生菜•美式芝士•自家制烧烤酱去食Burger🍔紧系要食番个牛牛啦🐂呢个汉堡$58蚊都已经禁厚啦😎价性比超高❤️如果叫双层特级牛肉汉堡咪厚到无朋友😂🤔!?Anyway对草根尼讲紧系一大喜讯啦🎉🎈讲番个汉堡先🐃牛肉唔系松松散散果种👍仲有好多肉汁,但牛味唔够重🤔包烘到好脆身,食落卜卜声,好餐夸张👅加左$10要左只水波蛋,可惜今次只蛋熟咗少少姐😶不过成个汉堡都系好味道嘅😋另外,加$32有薯条🍟& Bless冷压果汁🍹,薯条炸得好香口又唔油腻,点埋旁边个几酸
特选美国牛肉汉堡扒•蕃茄•生菜•美式芝士•自家制烧烤酱
另外,加$32有薯条🍟& Bless冷压果汁🍹,薯条炸得好香口又唔油腻,点埋旁边个几酸嘅蕃茄汁非常解腻🤗全部系食哂冇难度!
草根仲叫左个蜜糖烤菠萝 ($32)🍍
烤过嘅菠萝又多汁又甜,不过只有淡淡蜜糖味
👭呢到嘅汉堡草根好中意💗见到老板娘同老板一脚踢,好勤力好有heart,草根最撑香港人开嘅小店🏠诚意推介俾各位大大😚