2021-10-30
《Chef's Movement》元朗今日一早入左元朗处理事务,10点几已完成就想去揾食 😂但这个时间好多餐厅都末开,但又唔想食茶餐厅早餐,行下见到这间餐厅仔都几多人,早餐又多选择所以就一试🥰《Keto Light Breakfast》$68另一半今日唔想食有包既野,好开心佢有生酮既选择,真心赞下佢个菠菜芝士拉丝奄列,好多菠菜芝士成个奄列有差不多20cm,到底用左几多只蛋🤣🤣猪肉肠同法兰克福肠都不错,不会太咸切肉肠就无咩特别,沙律菜都算新鲜🥗《Breakfast C》$45热熔芝士牛角包,不过不失交返黎既系咁上下,加芝士去焗返有点诚意又加返分😂炒滑蛋好厚,份量好多而且炒得不错👍法兰克福肠脆脆面好味,我特别喜欢佢既沙律有二片火龙果,感觉清新好多,整体系好抵食既😌《Mocha》《Rose Latte》跟餐+$14这个就不太建议,二杯都好甜,甜到只甜味,饮左一半就放弃了😛下次都系饮返正常餐饮比较稳妥😅
《Keto Light Breakfast》$68
《Breakfast C》$45