2022-12-16 669 浏览
📒聚会推介去既西餐厅📍Amplifier Restaurant 呢日同朋友去左有live music既旺角西餐厅😳😍好chill够晒格调,歌手又唱得好听有猫王既歌🥳餐厅好多长台,Menu选择好多,最适合成群friend黎😚🎄 🍴0.5Kg 新鲜青口配白酒忌廉汁 $178青口够晒新鲜🥰配以面包可以点白酒忌廉汁 🍴是日厨师沙律 $78今日系番茄水牛芝士沙律同最有惊喜😍🥗一上台好大碟之余竟然系成个番茄壳上🤣🍅我呢类沙律人立即好兴奋!!番茄仔好清甜酱唔会过多,最适合健康人士💓睇表面以为唔系好多水牛芝士,点知道下面系围满成碟厚厚一层,起码系平日3 4倍😳!!如果想一班朋友食饭但唔想好罪恶,呢间会系好选择🥬 🍴牛肝菌忌廉汤 $78好香浓既牛肝菌香味,配以蒜蓉包够晒香口💫🍴香草小茴烩羊肩肉扁意大利面 $178平日好少见烩羊肩肉就同朋友叫左黎试🤳份量都足够之余个羊肉好好味~番茄仔软甜香浓🥰值得试试 ☕️Hot Earl Grey Chocolate天气冻一定系叫热朱古力😝发挥正常🍫暖翻晒! 📍Amplifier Restaurant (花园街)旺角花园街3-5号鸿威大厦1楼B号舖
📒聚会推介去既西餐厅
📍Amplifier Restaurant

🍴0.5Kg 新鲜青口配白酒忌廉汁 $178
青口够晒新鲜🥰配以面包可以点白酒忌廉汁

🍴是日厨师沙律 $78

🍴牛肝菌忌廉汤 $78
好香浓既牛肝菌香味,配以蒜蓉包够晒香口💫

🍴香草小茴烩羊肩肉扁意大利面 $178

☕️Hot Earl Grey Chocolate
天气冻一定系叫热朱古力😝发挥正常🍫暖翻晒!

📍Amplifier Restaurant (花园街)
旺角花园街3-5号鸿威大厦1楼B号舖

• 经典新鲜蓝青口配白酒忌廉汁