2024-09-07
有live show睇嘅西餐🤭 餐厅主打多国菜 仲凝聚咗好多本地乐手 可以一边用餐一边享受音乐 相当有feel🤍 环境好好 ====᪥ 蟹肉墨西哥式薄饼 $268薄脆嘅tortilla 面头铺满丰富嘅蟹肉 一丝丝嘅口感 配上辣蛋黄酱等 惹味开胃🤤Ribeye set dinner $288᪥ 烤新西兰肉眼、餐汤、红酒或无酒精饮品几抵嘅steak dinner set~ 8oz嘅new Zealand steak肉味香浓 肉质具口感并带油香 而今日餐汤就系蘑菇汤~᪥ 黑松露薯条 $138多到满泻嘅truffle fries🙂↔️ 炸得好香 用咗幼身薯条 加咗大量黑松露碎 配上加咗芝士粉嘅黑松露蛋黄酱 ᪥ we found love $138᪥ moon river $138前者系lychee同vodka作base 后者就系较creamy嘅Baileys同whiskey作base 我地都较钟意前者~
====
᪥ 蟹肉墨西哥式薄饼 $268
Ribeye set dinner $288
᪥ 烤新西兰肉眼、餐汤、红酒或无酒精饮品
而今日餐汤就系蘑菇汤~
᪥ 黑松露薯条 $138
᪥ we found love $138