2021-12-08
今日跟朋友嚟到呢个保龄球场,我本身觉得几贵,我哋12个人,我哋做咗四条保领球道,每人$270。 佢话如果西贡市中心距离100米嘅距离。到咗之后我明白点解咁鬼贵,首先佢个环境真系靓,地方超阔落。一入到去充满印尼特色, 灯光暗暗,又有好多充满艺术特色嘅吊饰。𠮶日仲有live show睇,有人唱 can’t help falling in love with you, 超好听。 个环境气氛一定系100分㗎❤️❤️$270除咗包打保龄球外,仲有$99 quota点野食。食物方面真系好平。本身食物咁平冇乜期望,但系点知咁好食。一个 Nasi goreng 印尼炒饭先$49,仲要系好食,又大分。印尼炒饭( $49 )冇谂过$49嘅印尼炒饭都可以咁大份,里面材料超丰富有超多,有鸡肉串,炒饭里面有青椒鸡肉好多馅,而伴菜有腌酸瓜,同埋炸虾片。 卖相吸引,好食。炸海鲜拼盘($109)海鲜拼盘里面有炸鱼条,炸鱿鱼,同埋炸薯条。拼盘嘅分量特别大,呢度够三个人分。薯条好粗又够脆,但系我觉得个炸鱿鱼太硬,尤其是摊冻咗之后有啲难咬。喺度打保龄仲有MV有音乐听, 四个人一条跑道仲有计分嘅,今日玩得真系几开心。推荐大家过
印尼炒饭( $49 )
炸海鲜拼盘($109)
喺度打保龄仲有MV有音乐听, 四个人一条跑道仲有计分嘅,今日玩得真系几开心。推荐大家过嚟试吓同朋友一齐打下保龄球。