2010-10-09 1 浏览
话说呢间Froyo店比crumbs更加近我,而且见佢成日都几多人排队,是日食完lunch又黎买杯试下。大概 4 点几 5 点都几多人排队,而且佢入面得一个人手系度"吱" yogurt,另一个加就加toppings,所以都要等得几耐下,排队加等食物都差唔多15分钟。是日味道一系原味一系荔枝味,我呢d稳阵派当然选择原味啦,toppings看似有好多选择,不过有成 1/3 至一半都系sold out,即系可以选择既唔多。最后我就要左原味 + 荔枝肉,3只size 要左mini size。对我黎讲mini size已经够哂,$18 都几平,不过食落我就麻麻地钟意。一样够冻,酸度都ok,无咩奶味的。不过我觉得佢质感好似实左D,唔太滑呢~ 而且D荔枝肉系罐头货?劲甜好似浸左落D糖水度咁... 嗯... 麻麻地。呢间个人觉得一般,未必会再试,原来有另一间熊猫Froyo新开又系好近我,下次又试下先。

一般~~~
8 分钟 (外卖自取)