2023-01-22
个日系朋友生日,有啲事所以要系番佢住个区食生日饭。一search OpenRice,就见到Good Times,餐厅装修好好(个下仲谂紧有无search错地区😂),所以即刻就Book 左枱。生日当晚去到餐厅好开心,因为见到餐厅室内气氛比睇到既仲要好,同埋staff既态度都好friendly。佢地见到我买左蛋糕,好快都问我洗唔洗雪入雪柜。之后同朋友都叫左同一个扒餐,味道同质感都好好,比起自己系市区食过既同价餐厅都要好食。食完dinner,叫餐厅起蛋糕。送到上枱个阵,突然发觉蛋糕隔离多左条特别既生日蜡烛。我同朋友都好surprise,食完饭,我都特登去多谢佢地同埋倾左阵计。平时我都唔会写评论,但真系多谢staff既帮忙,令我同朋友都食得开心。(原本谂住年三十晚出好,唔洗拖到过新年。结果呢😂😂希望睇到既朋友同餐厅staff都新年快乐)另外,影左既相全部都有我同我朋友,所以就唔po相了。
要好食。
食完dinner,叫餐厅起蛋糕。
送到上枱个阵,突然发觉蛋糕隔离多左条特别既生日蜡烛。
另外,影左既相全部都有我同我朋友,所以就唔po相了。