2018-08-16 118 浏览
同朋友好耐冇见,放工聚一聚,食个丰富的晚餐。见到呢间餐厅嘅食物同环境好似都唔错,所以book咗枱试一试。我哋一黎到门口,就见到个门外装饰几吸引。因为一早book 定枱, 所以有卡位坐, 好开心.一入到黎都己经7成坐满, 到我地落完Order 等食物, 佢好似周围满洒, 楼上店都咁多人, 劲!一埋位, 佢己摆好洒啲食具, 同埋有盘小食添. 啲脆片好脆, 个沙律酱甜甜酸酸的, 好美味.枱上2大本menu, 一本drink, 一本食物既. 重有啲dinner set 我地最后选左一个dinner set, 再加啲散叫. 因为想食佢个海鲜拼盘  佢呢度如果叫食物, 都可以半价叫饮品, 唔错首先上枱既系歺汤, 够浓味, 唔错!然后佢加沙律不但卖相好, 重要啲SALAD 酱好美味, 水果又够多, 很合我心意.左边系我半价叫既Virgin Mojito, 右边系dinner set 包既饮品.呢个就系散叫既欧陆冻海鲜拼盘啦, 又大只又弹牙既饱鱼, 好鲜甜既鲜虾、, 系个汁入面仲有2粒带子添. dinner set 主角上场, 炭烧美国牛肉眼扒拼黑毛猪肋条, 黑毛猪肋条很有口感, 大大块牛肉好鲜嫩,

我哋一黎到门口,就见到个门外装饰几吸引。
因为一早book 定枱, 所以有卡位坐, 好开心.

佢呢度如果叫食物, 都可以半价叫饮品, 唔错

首先上枱既系歺汤, 够浓味, 唔错!
套餐餐汤
套餐沙律

欧陆冻海鲜拼盘

dinner set 主角上场, 炭烧美国牛肉眼扒拼黑毛猪肋条, 黑毛猪肋条很有口感, 大大块牛肉好鲜嫩, 肉汁都锁在微脆的肉眼扒内, 伴有蕃薯蓉, 正.

炭烤1855美国牛肉眼扒拼黑毛猪肋条

下面呢个系dinner set 加38蚊换购既蟹肉鲜果三重奏, 好多既蟹肉都系底部, 上面系好鲜甜既水果同沙律菜, 很喜欢.

最后唔小得既紧系甜品啦, 原本以为是日甜品会很普通, 但一上枱, 比想像既好好多, 呢个cake 既味道很适中, 加埋伴碟既果JAM, 更是特别.

是日甜品
2018-08-08