2023-11-12
同成班朋友一齐去咗旺角5%Cafe!呢间Cafe系一间好啱同朋友gathering去玩桌游嘅地方。佢有好多款桌游可以拣,可以同朋友一齐玩成晚!除咗可以自己同一班朋友上去玩之外,仲可以包场做party,场地好宽阔同舒适,环境非常好。可以喺度举办生日派对或者其他聚会,一定好开心!而且,佢嘅景致都好美丽,望到晒成个旺角!可以一边玩桌游,一边欣赏到靓靓嘅景色!至于食物方面,有一个超特别既菜式夏威夷窝夫薄饼!同埋好好味既红酒烩牛利,可以配薯菜或者意粉!夏威夷窝夫薄饼味道松软多汁,由于系餐厅自制嘅窝夫!所以特别松软香口!非常美味!红酒烩牛利系新鲜香浓美味,食落口好有家的感觉完全冇味精!诚意推荐!饮品我哋叫咗玫瑰洛神花茶同Hot baby toddy。玫瑰洛神花茶味道芬芳,而且粉红色嘅花茶非常靓!洛神花比例同玫瑰好吻合!完全唔会有太酸嘅洛神花既感觉!而Hot baby toddy系黑麦茶加上十肉桂、蜂蜜同柠檬,暖身又开胃,好适合秋冬天饮返杯!