2019-07-05 72 浏览
今日同朋友喺旺角附近行街,行到攰攰地,就上左呢间楼上cafe到坐下食下野。餐厅嘅装修别出心裁,用咗唔少木材做设计。我地叫左个二人餐,入面叫咗个芝士豚肉酿鸡翼、特浓龙虾汁带子蟹肉意粉、自家制黑松露烧春鸡配薯蓉同埋朱古力曲奇芝士饼。饮品方面,两杯咖啡都几大杯,够晒冰冻。芝士豚肉酿鸡翼外脆内软,肉汁丰富,十分好吃。龙虾汁意粉方面分量十足,带子数量也不少。龙虾汁十分香浓,配上意粉吃一流。烧春鸡虽然等候时间比较长,但都算值回票价。食落皮脆肉嫩,肉汁丰富,而且春鸡都算大只。黑松露嘅味道更加丰富左味道方面嘅层次,令烧春鸡更加好吃。朱古力曲奇芝士饼摆盘十分精美,食落朱古力唔会过甜,口感好rich,可可味香浓,作为今餐嘅总结十分完美。Menu:

饮品方面,两杯咖啡都几大杯,够晒冰冻。
Cappuccino
Hazelnut latte

芝士豚肉酿鸡翼外脆内软,肉汁丰富,十分好吃。
芝士豚肉酿鸡翼(4pcs)

特浓龙虾汁带子蟹肉意粉

自家制黑松露烧春鸡配薯蓉

朱古力曲奇芝士饼

Menu:
$212.5 (午餐)
Cappuccino
Hazelnut latte
芝士豚肉酿鸡翼(4pcs)
特浓龙虾汁带子蟹肉意粉
自家制黑松露烧春鸡配薯蓉