2022-08-27
今日参加完婚礼后,同一班朋友决定要一齐食下饭聚一下,有一员suggest烧吧,所以就喺Openrice度book左dinner时段去~去到先知原来间铺叫烧吧 Shiba, 入面真系有只shiba😍😍😍佢好乖 任摸唔嬲,可爱到我心都融晒🫠好,冷静啲回归到野食本身!首先一黎,朋友就叫左一枝Sake,跟住waiter就马上拎左个酒塔过黎,可以方便地自助斟酒,呢一点值得赞!另外,可以自己拣靓靓既酒杯,心情又再好啲~饮得开心啲~又系另一样值得赞既地方😂(酒鬼在意既点好奇怪再黎,我地就疯狂叫小食同串烧啦,包括有黑松露薯条,烧鸡翼分量好够4个女仔食!串烧就有鸡串,羊肉串,猪串,烧鳗鱼,烧茄子,烧翠肉瓜,烧菠萝等等,丰富得黎烧得好香,调味亦都不错,整体黎讲都几抵食!最后埋完单,店员知我地中意柴柴都叫我地同柴柴摸多几下先同佢讲byebye,真系好了解狗奴既心😂💓💓总结一下,有酒有好野食有柴柴!非常好!会带其他朋友再黎食过!😂😂