2019-05-04
十分极度好很差!一坐低啲碗同2匙羹有渍架,叫佢换,佢话会俾水我洗,下?我有你无听错?!我使唔使入厨房自己洗过晒啲碗碟先拎出黎?我使唔使帮隔离台都洗埋?!豉油都唔咸,无咪味既! 298蚊一碟牛, 系100克咁大把?! 佢答得出先好野,仲要话我地有半价,哦!明啦!有半价,啲野食份量都少啲既?!88蚊一碟美国肥牛, 得6,7块, 仲要系好细块的! 70几80蚊一碟既猪同羊, 都系得5,6块咁大把! 海赡丸好似擦胶咁, 真系未试过! 鹅肠又唔新鲜, 腥既,我地退左, 真心嬲。 啲野食又唔好食又细碟, 啰虽然订座有半价, 但真心觉得食物份量都系得返一半, 完全系厄秤! 加上, 我地果边既冷气坏左1部, 无坏既冷气又出风架姐, 热到全部红都面晒, 仲出晒汗,阿姐仲好很风趣咁叫我行去走廊冷气底有风,我同佢讲,果个位有风,但我唔系系果个位食架嘛。真系唔通我要企出去食?! 我完全唔明点解呢间铺会有哈哈笑,应该全数劣评,成台人都食到暗地里妈妈声,无妈出声真系算好有品。真心差!极度差!
真心差!
极度差!