2020-06-11 171 浏览
环境舒适,阔落.坐窗口可以对住个海景100 - 140cm高的小朋友系要收费$158位食物落order要用微信扫 QR code落单出面自助食品有例汤,炸鸡块,梅酒,清酒,布甸,沙律,橙,蒸水蛋.当然有饮品柜Haagen dazs雪糕每人只限一杯,但系取时就要用电话扫 QR code填表,我就唔知喇因为我朋友出去嘅🤭.还有另外一个牌子嘅雪糕,味道有海盐,焦糖,榴梿等等.我哋冇人食过,所以唔知咩味道.刺身方面有马刀贝,北寄贝,赤贝,鲍鱼片,甜虾等等.当然一定有三文鱼,不过我哋已经好耐冇食喇,所以今次都冇食过.刺身都新鲜㗎熟食方面佢有个粥就真系好好味.叫左热嘅汤乌冬比阿仔食,但系变咗冻乌冬,乌冬入口即溶,仔都唔食烧物就有我嘅至爱鸡软骨,烧虾都唔错㗎炸物就真系一啲都唔掂喇.天妇罗粉浆实在太硬唔脆.小丸子一嚿面粉
环境舒适,阔落.坐窗口可以对住个海景
100 - 140cm高的小朋友系要收费$158位
食物落order要用微信扫 QR code落单