2018-11-26 859 浏览
朋友带我到大饭糖甜品小食屋, 开头我以为佢同我食甜品宵夜,原来这间大饭糖有很多不同种类的食物。 真系唔好睇少呢啲新式的熟食档, 竟然向入面揾到惊喜! 本身净系谂住食甜品, 但系看见餐牌上的食物真是花多眼乱,样样都想试下嘅我,立即变得选择困难症!见到有一个三炆三焗牛展面 $52,好似好好味, 一于叫番个大家share食。再点了一个超级三兄弟 $64, 还有跟餐的一杯热黑糖姜水和椰皇水$20。热黑糖姜水 ~ 呢一杯真心推介畀喜欢姜味浓的朋友,热辣辣够晒暖胃,冬天饮更加一流!椰皇水 ~ 一饮已经知道系用新鲜椰皇, 甜甜的椰皇味道,又清新又解渴!三炆三焗牛展面 ~ 前排去台湾食咗很多台湾牛肉面, 其实我哋香港嘅牛展面都做得唔错,尤其是今次这一碗! 香浓的牛肉汤,牛展炆得又够林!超级三兄弟 ~ 真系超级无敌好食!! 一个朱古力 心太软,朱古力奶冻和朱古力雪糕, 三样加埋真系满足晒我食甜品嘅愿望! 估唔到响呢度可以食到一个流心的心太软,还有香浓的朱古力雪糕 和香滑的朱古力奶冻,我食完呢个甜品心情特别靓!点了四样埋单只是$136,这间餐厅地方阔落, 环境光猛简洁, 食物种类真是很多应有尽有, 住响大

热黑糖姜水

椰皇水

超级三兄弟

点了四样埋单只是$136,这间餐厅地方阔落, 环境光猛简洁, 食物种类真是很多应有尽有, 住响大围的朋友真是很幸福,可以经常都大饭糖吃美食!

宵夜
热黑糖姜水