2019-02-27
一向同朋友约食饭,都系靠我呢个吃货揾餐厅🥳咁岩系Openrice见到呢间餐厅做紧Main Course买一送一既promotion, 作为月光族既我地紧系唔放过用最平既价钱食好西啦😝😝餐厅装修系用工业风,几有feel, 不过d櫈有d细,所以坐得唔系太舒服😖我同朋友分别叫左个牛扒同龙虾🍽先讲下个牛扒先, 好大份,肉质都还可以,如果以买一送一既价钱黎讲,都算唔错架!最搞鬼既系d薯菜收埋左系块扒下面🤓龙虾系好好食,都算几大只,肉质口感都好,另外,值得赞既系薯条炸得好,食得出系用新鲜油炸,仲配埋两种酱汁,分别系我最钟意嘅黑松露沙津酱,同茄汁,顾及到唔同人嘅口味👍🏻鸡翼系全晚既冠军,蜜糖味重😝食落甜而不腻,真系想无限再order🤤(可惜要减肥😭)差d唔记得讲,呢度d staff既service超好,好有礼貌又贴心🥰💓
我同朋友分别叫左个牛扒同龙虾🍽
炭烧美国安格斯西冷牛扒