2018-11-01 429 浏览
31号Halloween谂住系太子等个fd收工食D野先去玩,佢话平时E间个Lunch都ok咁咪试下啰,坐窗边位环境算ok,可惜唔系同男朋友。问个经理有咩好食,佢介绍左个2人餐,我地都系无麦主见既然人,所以是但啦。佢问要罗宋汤定忌廉汤?我地就话咩汤好饮D(感觉自己有D玩野),佢就话我地如果选雪糕就红汤,之后食主菜会开胃D,如果沙律就白汤,味觉反差无咁大。估唔到都糸要我选,哈咁就红汤啦!之后选西冷要七成熟,佢话系铁板上既牛扒会一直加热,如果唔钟意太熟五成就可以。选完主菜最后就order两杯热柠茶,同我地讲会餐后上。全程贴心落:,有扒房fee)。食物都OK,同扒房比当然无得比啦,但系无谂过百几蚊既晚餐有咁既服务质素同野:。会再:
31号Halloween谂住系太子等个fd收工食D野先去玩
:,有扒房fee