2017-09-11
放假出下黎红磡揾食,一点半去到,冇位,佢叫我留电话,有位会call我,于是我去行下附近,点知冇人call我,我行完反去,啲人都走哂,枱都执好哂,入到去个侍应根本完全唔记得我等紧位。叫左三个牛餐,餐汤煮㶶左,叫个侍应换,佢地话试食过冇问题,个味系咁,咁都有???佢话如果你唔安心我地就换个个沙拉俾你咁系个汤煲㶶左嘛,咩叫我唔安心姐!软壳蟹奶油面,好奶油,但唔够喊味,食到好漏。之后西班牙海鲜焗饭,因为有小朋友食,个侍应话可以帮我落唔辣嘅,点知黎到都系辣嘅虽然海鲜ok新鲜,但话唔辣又整左个辣嘅俾我另一个牛扒餐,牛扒叫5成,又俾左差唔多全熟嘅俾我,如果唔系佢块扒啲质素好啲,佢煮到全熟一定食唔到啰,佢个汁又唔好食,烧汁,但佢啲烧汁似平日超市买果啲,唔夹唔好食。侍应服务一般,食物质素都好一般,而且午餐时段只能叫set lunch ,不设其他小食,不会再去
软壳蟹奶油面,好奶油,但唔够喊味,食到好漏。