2023-02-10
👎🏻环境唔够干净第一次同朋友黎食,坐室外位,但其实餐厅有用布封起,所以感觉好似室内,但光猛好多,嘢食都未上已经见到枱面有两只小飞飞,仲要系赶唔走…… 出入厕所都有人提你小心地滑,因为油到溜冰咁呀👎🏻服务差又漏单我地落左一次单,加左3次单,但第一张单落既茄子,竟然要催左3次,先起限定要交枱前10分钟上菜,啫系我等左2粒钟呀!最过分既系,我地食剩1/4,仲有人夹紧既情况下,店员走黎倒左佢落放满垃圾既碟度收走左佢,速度之快,我地根本反应唔切,碟嘢上左枱7分钟之㖞,而且宜家唔系我地唔肯走,系你漏单,但你用啲咁既手法赶人走,啲嘢再好食都无用👎🏻收费真系好贵平心而论,有好多嘢食都系好味既,但有啲真系神奇地贵,3片薯片,收我16蚊,抵唔抵食,你地自己决定
出入厕所都有人提你小心地滑,因为油到溜冰咁呀
👎🏻服务差又漏单
👎🏻收费真系好贵