嬲到无下次😡不嬲都知呢间嘢服务差,点知就越嚟越过份,有呢D咁嘅员工迟早一定执笠🤬(有理由相信佢哋专登劲慢咁做嘢,扮到好似好多人排队🤬🤬🤬)傍晚6点去到冇人,谂住好快有得拎外卖走,点知2个大婶挂住吹水,望咗我眼之后当睇唔到,继续吹水,等多三分钟我忍唔住叫佢,俾钱系咪呢度,佢望咗佢继续吹水冇理我😡等多阵先问我要乜嘢,我话半只手撕鸡,问佢有冇牛腩,佢话有,ok半只鸡+大牛腩,点知等左劲耐,等到后面开始多人排队,佢就挂住帮后面既人整饭,佢见我望住佢,佢仲叫我去出面等,我系度你都当我透明,仲叫我出去等🤬等左20分钟,佢饭都整咗五个,我问佢可唔可以整俾我先,我赶时间。。。。。佢就开始劲大声话牛腩要煮,俾钱果阵佢唔讲?如果要等咁耐,我就唔买啦,好有理由相信佢哋系专登要D客人企系到等,扮到佢好好生意,正垃圾😡佢话你可以唔要架,我退返钱俾你,之后同厨房讲牛腩唔要,佢就一路闹我𠮶啲咩牛腩要煮㗎嘛,我话你唔好嘈啦,你快D退返钱俾我啦,我攞完就走㗎,仲要闹多我成十几句肯死死气俾返个45蚊我,我攞完半只鸡就走,哩D垃圾舖头绝对绝对冇下次,如果佢态度好少少嘅话,我都会算,如果唔系赶时间,我真系会企喺度call食环
(有理由相信佢哋专登劲慢咁做嘢,扮到好似好多人排队🤬🤬🤬)
傍晚6点去到冇人,谂住好快有得拎外卖走,点知2个大婶挂住吹水,望咗我眼之后当睇唔到,继续吹水,等多三分钟我忍唔住叫佢,俾钱系咪呢度,佢望咗佢继续吹水冇理我😡等多阵先问我要乜嘢,我话半只手撕鸡,问佢有冇牛腩,佢话有,ok半只鸡+大牛腩,点知等左劲耐,等到后面开始多人排队,佢就挂住帮后面既人整饭,佢见我望住佢,佢仲叫我去出面等,我系度你都当我透明,仲叫我出去等🤬等左20分钟,佢饭都整咗五个,我问佢可唔可以整俾我先,我赶时间。。。。。佢就开始劲大声话牛腩要煮,俾钱果阵佢唔讲?如果要等咁耐,我就唔买啦,好有理由相信佢哋系专登要D客人企系到等,扮到佢好好生意,正垃圾😡佢话你可以唔要架,我退返钱俾你,之后同厨房讲牛腩唔要,佢就一路闹我𠮶啲咩牛腩要煮㗎嘛,我话你唔好嘈啦,你快D退返钱俾我啦,我攞完就走㗎,仲要闹多我成十几句肯死死气俾返个45蚊我,我攞完半只鸡就走,哩D垃圾舖头绝对绝对冇下次,如果佢态度好少少嘅话,我都会算,如果唔系赶时间,我真系会企喺度call食环署,慢慢同佢玩🤬🤬🤬🤬🤬垃圾舖头
2023-10-14
20 分钟 (外卖自取)