2025-03-03
成日都见到网上面好多人都赞呢一间法西餐厅,难得放假又趁住好天气,就过嚟试一试,好有惊喜呀! 👍餐厅喺铜锣湾中心地带,出面多嘢食嘅永光中心9楼,好容易揾。同埋职员都系好细心,由于座位有限,佢哋会再三同我哋re confirm返Booking,又问我哋有冇对啲乜嘢食物有敏感,一入场已经有好印象😆嘢食方面,我哋先叫咗个沙律share食:樱花虾温泉蛋配日本胡麻醋汁,最有惊喜嘅系个温泉蛋真系好留心,以前食过一啲温泉蛋系实心嘅,呢个温泉蛋好高质,配埋沙律菜同埋条配嘅沙律醋汁,好醒神开胃。另外我哋仲叫咗个慢煮西班牙黑毛猪鞍配带子,呢个真系真心正!个黑毛猪已经够大,个带子又系好大件!!!同埋个黑毛猪系出奇地好嫩,一啲都唔嚡口!👍👍👍 呢个真系要俾五粒星。另外嘅意粉我哋就拣咗香煎带子蕃茄蓉,因为我哋本身都好钟意食海鲜,所以都系拣咗呢一个,配埋蕃茄蓉,所有嘢嘅配搭都好好,好开胃! 第一次食,有惊喜,见到佢哋都有啲生蚝嘅选择,下次生日饭就拣呢间啦☺️☺️☺️