今午约左姑仔同一个女徒弟去左尖沙咀食午餐,去到The One5楼一间叫南X馆,姑仔已经到左,但她被安排坐在近门口及右手边厨房出菜位置,烟雾油烟在出菜位冒出!我去到时见倒后面有半场空置,只有一枱六人客,于是我要求女侍应调倒后面空置座,点知女待应黑面咁答:后边吾开便行左!由于我见到有一枱六人客,于是我再找另一个男待应问,点知都答:后边吾开,只做晚市!于是我答侍应: 吾开的话点解后面又会有枱客呢?侍应吾啋我又系行开就算!(我心知一定系自已人或熟客就有特别优待)由于姑仔们已经坐低又饮左杯茶,所以我勉强留低,无奈选左张店外近口位置坐下!叫左食物,侍应拿到枱来不出一声放在枱角处就走,一个系咁,第二个又系咁……要我们自已拿回中间处!后来叫了三杯豆浆,看见水吧已放在窗口处很久,都冇侍应拿比我们,于是徒弟叫侍应拿来,侍应又答一句:等阵啦!几分钟后才拿过来,我们坐四人位但她只将三杯豆浆平排而放在枱角就算!姜蓉鸡全鸡胸,豆浆又冇味,乳鸽又冇味,海哲又冇味!食物又普通,服务态度奇差,仲要收服务费,想问究竟有乜服务比客人呢?吾使旨意再去😠😠😠
(我心知一定系自已人或熟客就有特别优待)
姜蓉鸡全鸡胸,豆浆又冇味,乳鸽又冇味,海哲又冇味!