最近想食放题,发现好多铺头都会set左时段,630,830一节节咁,想7pm食都吾系咁易🙈不过呢间放题好好🤩想bk几点就几点,食2个钟👍🏻放题当然吾少得刺身🤤一睇个摆盘已经相当吸睛🤗刺身种类丰富,有比较少见既泰式虎虾,虾味比甜虾更浓郁😋加埋个泰式酱,食落有啲酸辣,层次丰富😂海胆新鲜,好creamy😇👍🏻另外又有炒蚬,东风螺食,店员见吾够湿纸巾就主动比我地,好贴心😊耐吾耐又会帮我地换碟,仲换左2次,好夸张,食放题都会换碟😂平时食放题边有人理呢啲,放低野食就走左,所以呢间服务一流,好细心👍🏻😚仲有我罐野饮饮晒,正想出去攞既时候,个店员已经递上一罐新既比我😂好夸张榴梿炸弹外皮烟韧,入面系流心🤤埋枱个阵热辣辣👍🏻芝麻鸡翼🐥炸得岩岩好,外皮够脆之余,入面仲系juicy,肉质嫩滑😇串烧 - 翠玉瓜吾似其他铺头预先整定,搞到啲野食冻左🙈上枱个阵仲有烟出,落左少少孜然粉调味,冇咁dry之余又吾会烧到干真真🤗😋铺头服务超好,好细心😚野食种类丰富😋冷盘 热盘 串烧 火锅 小食 炸物 甜品 样样都有食物质素好好👍🏻食得出系即叫即整,厨师有用心 价钱同其他铺头相约,甚至仲平少少,所以CP值好高,一定会复桌🤣

放题当然吾少得刺身🤤
刺身

榴梿炸弹
外皮烟韧,入面系流心🤤埋枱个阵热辣辣👍🏻

芝麻鸡翼🐥
炸得岩岩好,外皮够脆之余,入面仲系juicy,肉质嫩滑😇
串烧 - 翠玉瓜
吾似其他铺头预先整定,搞到啲野食冻左🙈
铺头服务超好,好细心😚
食物质素好好👍🏻食得出系即叫即整,厨师有用心
2022-07-16
刺身