2022-05-17
今日黎到屯门一田超市隔离有间西式小店,价钱几抵,又见到唔少好评,就坐低试吓。炸蚝🦪$18/2件炸得好香脆,粒蚝都唔系好细粒个啲,鲜甜好味,下次会再叫🤤炸薯条🍟$18好大份好抵食!啱啱炸起热辣辣,脆卜卜,不过上菜时好似冇落盐,只有少少胡椒粉,我中意食咸啲,觉得唔够味,所以问老板攞左啲盐,落完就好好味,呢个价钱黎讲绝对抵食😋老板推介新菜色:鲈鱼并薯蓉沙律$98🐟🥔🥗老板冇介绍错,鱼肉好厚,配意大利醋汁,味道简单清香,好食!薯蓉香绵幼滑,沙律新鲜爽脆配柚子醋,味道清香,仲有多士粒,令口感再多少少层次👍🏻肉酱千层面$58千层面系正中间,侧边以薯蓉围住,肉酱味唔算突出,不过有拉丝芝士补返,系呢餐里面相对比较一般。下次会试其他冻朱古力$35香浓朱古力,重鲜奶味,唔系落重糖水个啲,大大杯,正!老板好好人,会问返我哋好唔好食,觉得真心想煮好食物俾人,整体黎讲好好食,会再帮衬😋
炸蚝🦪$18/2件
炸得好香脆,粒蚝都唔系好细粒个啲,鲜甜好味,下次会再叫🤤
炸薯条🍟$18
老板推介新菜色:鲈鱼并薯蓉沙律$98🐟🥔🥗
肉酱千层面$58
冻朱古力$35
香浓朱古力,重鲜奶味,唔系落重糖水个啲,大大杯,正!