服务其差,食物一流!今日有同事生日,系open rice 找食,因为book左位,已预留位比我地,快手既。当点餐才知...呢间比之前食生日饭更贵,由78-298,平均百零蚊一位,仲要加一。举手呼唤个侍应来,佢突然比左张纸和笔我地,大家有点愕然!无服务?点完菜后不久有位侍应通知我地太多人点意粉,所以(较平价)所有B/C餐要等20分钟左右,排住队煮勒,如果想快就转餐吧!咁叫B/C 餐既同事通知转E餐,侍应又讲呢个都要耐,因为有意粉。我即时LLG,帮同事解画:「哗!你地咁既价钱咁既服务?转咩都耐?我唔会有下次啦!😡🔥」侍应答:「多谢支持!」真系宁晒头!👎👎👎👎👎👎好勒!汤黎到,有惊喜,汤身浓淡适中,材料新鲜blend蕃茄,cream唔会太多,味道好香!不久黎埋主菜,同事既澳洲西冷,牛味香浓,一块牛有齐3/5/7成熟度😅,但非常好吃!酱汁不错!同事比左4粒星。⭐️⭐️⭐️⭐️我既三文鱼扒煎得皮够香脆入味,肉又滑又香真系刚刚好,油份不多但入口好似食鲈鱼咁滑,我都比5粒星。⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食到咁上下才发现原来有蒜蓉面包未上,我地查问之下侍应解释:「唔好意思,厨房的焗炉唔够,要等焗炉得闲先可以整比到你地,要等等啦
服务其差,食物一流!

真系宁晒头!👎👎👎👎👎👎

食到咁上下才发现原来有蒜蓉面包未上,我地查问之下侍应解释:「唔好意思,厨房的焗炉唔够,要等焗炉得闲先可以整比到你地,要等等啦!」唔通等到食先到?唔系面包和汤一齐上架咩?

我们你一句我一句,心里难过!唔够人手?运作唔得?曾经系餐厅的副厨同事讲出心得,亦看不过眼。真系唔会再黎!失望!