2012-12-19
一家9个人去食团年饭,入去坐低见到大概有10个服务员,个个都乸口乸面甘!笑都唔笑下。好!我以为你地啲野好食所以咁串。叫左个8人餐另外加多3个菜:先嚟个椒盐鲜鱿同辣酒花螺:系份量比较小不过都ok!跟住系蚬:一碟大概有一百只蚬左右,都唔知有冇10只系有肉系到。同第一个服务员投诉,佢听完之后,唔理你就行开左跟坐同第二个讲,佢先话同我地跟,仲要态度劲差!之后嚟返一碟好细碟二十只左右!炒到无味,劲呀!小排骨几好系咸左啲!蒸鱼:好鞋!炒蟹:无蟹味!系啲炸蒜加葱有味不过好油!泥鯭粥:冇咩特别!两碟菜:都系平平无其!炒饭:捞埋少蟹啲炸蒜都几好食!总结:以后唔会再嚟,哩间野我见8,9成都系外国游客同国内同胞,咁嘅服务态度,咁嘅食物水准,咁嘅卫生水平,都可以咁多人帮衬!奇怪!
先嚟个椒盐鲜鱿同辣酒花螺:系份量比较小不过都ok!
小排骨几好系咸左啲!
蒸鱼:好鞋!
炒蟹:无蟹味!系啲炸蒜加葱有味不过好油!
泥鯭粥:冇咩特别!
两碟菜:都系平平无其!
炒饭:捞埋少蟹啲炸蒜都几好食!
题外话/补充资料:
最后上啲西瓜时比我见到个服务员系水吧用只手逐件西瓜练下佢,睇下佢有冇变坏!跟住又用只手捽完个鼻又再练下啲西瓜!哗!见到都想呕仲叫我食!:huffy: