2023-07-08
平时饮嘢去开尖沙咀诺士佛台,今次去咗金巴利道一幢商厦嘅楼上酒吧,个酒吧名同logo都好有玩味我系平日夜晚7点半去到,人流唔多,都方便倾计,但到9点后就开始好热闹,几多人上去饮野同笃波我同朋友叫咗几款野食同两杯cocktails🌟原只软壳蟹野菌松露忌廉汁扁意粉原只软壳蟹切成5大件,炸得外面好脆,意粉食落有好香嘅黑松露味,而忌廉汁唔算多,但就煮到黏住每一条意粉,食完都唔会话好济🌟千岛海鲜薄饼呢度嘅pizza系薄批,批底好似饼干咁脆,而海鲜有三文鱼、虾、鱿鱼、蚬,埋藏哂喺千岛酱同芝士入面🌟水牛城鸡翼(5只)炸得好香脆,面头有少少辣椒粉同水牛城酱,放耐咗先食都仲保持到脆度🌟Devil🌟Purple Diamond夜晚9点前都仲系Happy Hour,叫咗两杯cocktail,调得几唔错,仲有免费refill嘅虾片可以送酒,虾片辣辣地几惹味呢度几啱同朋友黎倾下计,而职员啲服务态度仲好好,值得一赞
我同朋友叫咗几款野食同两杯cocktails
🌟原只软壳蟹野菌松露忌廉汁扁意粉
原只软壳蟹野菌松露忌廉汁扁意粉
🌟千岛海鲜薄饼
千岛海鲜薄饼
千岛海鲜薄饼
🌟水牛城鸡翼(5只)
水牛城鸡翼(5只)
🌟Devil
🌟Purple Diamond
Devil,Purple Diamond
虾片
呢度几啱同朋友黎倾下计,而职员啲服务态度仲好好,值得一赞