2011-08-29
我之前在 Groupon 买咗团购, 因快到期就同老公星期日去食, 之前几日已打了电话问须唔须要book, 个接电话女仔话下午三时后时段去食, 唔须要预约, 有位就入座. 我老公也醒目, 星期日早上也打了电话再问, 今次接电话系个男人话下午三时后时段唔须要预约. 晚上食dinner就12:00钟后再打来book. 我哋一早打算食下午三时后时段, 就walk-in 去啦. 大约3:10 左右到, 己见到有对情侣拿著 Groupon 同餐厅门口待应讲入座, 点知门口待应同去讲餐厅厨房有问题, 厨房唔做order, 此对情侣再问话几时好番, 待应回答末知, , 此对情侣再问入面有客人座紧, 待应才讲现只买嘢饮同cake, 因 Groupon 快到期 31-08-2011, 此对情侣话之后几日无时间来, 话只用 Coupon 饮嘢, 待应极不情愿放他们入内, 又跟著讲你哋自已想清楚会蚀钱, 此对情侣不理待应已入内, 我听到个情侣讲唔饮就真系蚀钱跟著我同我老公就问现在无得食, 可不可用其他饮嘢或蛋糕代替, 待应话只可跟 Coupon 饮一杯嘢,其他(cake)不能代替. 我再问可不以退
跟著我同我老公就问现在无得食, 可不可用其他饮嘢或蛋糕代替, 待应话只可跟 Coupon 饮一杯嘢,其他(cake)不能代替. 我再问可不以退钱, 佢叫我问番 Groupon. 因待应再讲前一日厨房已有问题, 我老公早上已打电话来问, 我哋好angry 又唔早讲厨房有问题. 结果连饮嘢都无叫就走. 浪费我哋时间!!! 几好食都无用, 这样超差服务态度, 一定会同 Groupon 追究, 睇吓餐厅点覆我哋.